5 Aralık 2014 Cuma

Güvenilir konya temizlik firması Sılam Temizlik olarak hizmet verirken nelere dikkat ediyoruz.

 Güvenilir konya temizlik firması Sılam Temizlik olarak temizlik adına  A'dan Z'ye bütün faaliyetleri göstermekteyiz. Dış cephe temizliğinden, endüstriyel temizliğe, Kaba ve ince ev,ofis, büro temizliğinden koltuk ve halı yıkamaya kadar her türlü temizlik faaliyetiyle siz değerli müşterilerimize hizmet etmekteyiz. İşimizin arkasındayız. Güvenilir personelimizle ihtiyaç duyduğunuz her anda sektörün en iyisi olarak yanınızdayız. Güven ve kaliteli hizmet bizlerde var olan sizlerin arayacağı tek unsur olacaktır. Güçlü referanslarımızla ve bilinen adımızla tereddüt etmeden ulaşacağınız tek adresiz...Ciddiyetimizin ilk göstergesi olarak temizlik personelimiz bize özgü iş tulumları giyerek  sizlere hizmet verir, dürüstlüğü ve çalışkanlıkları ile istenilen temizliği hak edilen şekilde ciddiyetle yerine getirir. ikinci adımımız personelimizin ulaşım giderleri şirket olarak bize aittir. Özel istisnalarınız olmadığı sürece personelimiz sabah saat 08.00 de temizlenecek mekanda işe hazır bir şekilde bulunur.Gün sonuna kadar  elemanlarımız temizliği bitirmeden mekandan ayrılmaz. İş bitiminde Temizlik şefimizle birlikte son kontrolü sizlerin eşliğinde yaparak, elemanlarımızla muhatap olmadan ücretimizi temizlik şefimiz tarafınızdan teslim alır. Elemanlarımız sadece verilen işi en iyi şekilde yapmakla yükümlüdür. Bunun dışında muhattabınız Sılam Temizlik olacaktır. Herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda yapılan temizlik hizmeti siz memnun olana dek tekrarlanır. Konya temizlik firması aradığınızda uygun fiyatlarımızla ve kaliteli hizmet anlayışımızla lütfen bizdende fiyat teklifi almadan geçmeyiniz.
       
Fiyatlarımızda uygun olmayı ilke edinerek önce sizin bütçenizi sonra işimizi düşündüğümüzü dile getirmek isteriz. Temizlik hizmeti küçümsenmeyecek kadar zor ve zahmetli bir iştir. İşçinin alnının teri kurumadan ücretini takdim etmek toplum olarak ilke edinmemiz gereken temel ahlak görevimizdir. Bizde bu zihniyetten hareketle ücretimizi iş bitimi almayı ilke edindik. Daha sonrasına biz sizin işinizi bırakmadıysak, sizden de aynı özeni göstermenizi bekleriz. Sılam temizlik uygun şartları sağlanan her yerde iş yükünü en ağırdan, en hafife indirgeyerek çalışır, işin ehli ellerle sizin olmaz dediğiniz yerleri bile oldurmadan ayrılmayız. Bizler sizin için varız. Güvenli ve kaliteli temizliğin tek adresi olarak hareket eder, ilkemizden ödün vermeden her iş yükünün altından kalktığımızı güçlü referanslarımızdan öğrenebilirsiniz. Ücret ve iş yükünden şüphe duyurmayan Sılam Temizlik erdemli personeliyle temizliğin hakkını fazlasıyla vermekle yükümlüdür. Kullandığı temizlik malzemelerinden, iş tulumuna kadar her şeye dikkat eder, kurumsal yapısını zedeleyecek hiçbir harekete asla izin vermez. Bu ilkelerimizi bilerek gönül rahatlığıyla işinizi anlatabilir, uygun çözümlerle karşılığını alacağınıza emin olabilirsiniz. Temizlik, hijyen ötesi tabir edilmesi gereken önemli bir ayrıntıdır. Temiz olmayan her mekan yeni hastalıkların ve huzursuz yaşamın temel adımıdır. Bizler bu politikayla şirketimizi kurduk ve bugünlere sizler sayesinde geldik. İnsan insana her zaman muhtaçtır.

        Lakin biz sizi başkalarına muhtaç etmek istemiyoruz. İhtiyacınıza yönelik her temizliğinizi uygun fiyatlarla ve güvenli ellerle bir çırpıda hallediyor,düşünmenize fırsat vermeden huzurlu,ferah ve tertemiz bir ortamı size emanet edip ayrılıyoruz. Bizimle ilk çalışmanız ilk ve son işiniz olmuyor. İşte en çok buna dikkat ediyoruz. Temizlediğimiz mekanların ferahlığını uzun süre hissedeceğiniz için kolay kolay Sılam Temizliği unutmuyorsunuz. Daha sonra kirlenen mekanlarınıza aynı özendeki temizliği tekrarlatmak için yine bizimle irtibata geçmenizi sağlıyoruz. ''Temizlik bizim işimiz'' ilkemizle hareket ediyoruz. Bu ihtiyacınıza en net ve tertemiz karşılığı bizden alacağınızı garanti ediyoruz. Kullandığımız malzemelerimizi özenle seçiyoruz. Neyin nereye kullanılacağını çok iyi biliyor, kendimizi mahcup etmeden ehil ellerle kısa süre içerisinde beklenen temizliği sizlere teslim ediyoruz. Birçok bilmeyen kişi temizliği indirgeyerek bu piyasaya giriyor ve sizlerin emanetine hıyanet ederek sizleri milyonluk zararlara girmenizi sağlayabiliyor. Bunları göz önünde bulundurun diyen Sılam Temizlik yılların ve tecrübelerin verdiği deneyimlerle sizleri asla böyle bir sorunla karşı karşıya bırakmıyor.Özellikle kaba ve ince temizliklerde sıklıkla yaşanan böyle sorunlarla sizlerin pişman olmanızı istememekteyiz. Seçtiğiniz Temizlik firmasını çok iyi araştırmanız gerektiğini söyler, buna göre hareket etmenizi isteriz. Aldığımız her temizlik işimiz, bize her zaman yeni bir temizlik işini getirmiştir. Buda bize duyulan güveni asla boşa çıkarmayışımızdan kaynaklanmıştır. Sizlerinde aradığı şey ve mühim olan da bu değil midir. Tıpkı ilk tanıştığımız insanların geçmişine baktığımız gibi, firmalarında geçmişine bakmamız gerekir. Sılam Temizlik güçlü geçmiş ve deneyimleriyle bu düşüncenizi de fazlasıyla tamamlayarak sizlere hizmet etmektedir. Temizlik bizim işimizdir. Bundan en ufak bir şüphe duymadan bizlere ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için Silam Temizlik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder